Gastouder Waspik - Op d'n Dijk

Gastouder Waspik voor persoonlijke begeleiding van uw kind

Gastouder Waspik

Bent u op zoek naar een gastouder nabij Waspik? U heeft de perfecte opvang voor uw kindje al gevonden bij Op d’n Dijk! Als werkende ouder in de regio Waspik zoekt u natuurlijk de perfecte plek om uw kind op te vangen.

Het liefste wilt u een veilige plek met de volledige aandacht voor uw kind. Uw kindje kan zo naar wens begeleid worden in een liefdevolle omgeving. Wij dragen zelfs bij aan de ontwikkeling van uw kind.

Een plek waar uw kindje zich verder kan ontwikkelen

De eerste jaren zijn voor de opvoeding van uw kindje ontzettend belangrijk. Het is van belang dat uw kindje zichzelf leert ontwikkelen. Dankzij mijn pedagogische opleiding op zowel MBO als HBO niveau weet ik precies hoe ik uw kindje kan begeleiden. Samen gaan we aan de slag met de sociale vaardigheden en zelfstandig leren spelen. Iedere dag ontwikkelt uw kindje zich verder in onze professionele opvang.

Gastouderopvang Op d'n Dijk nabij Waspik op een unieke locatie!

Natuurlijk zoekt u een leuke knusse plek waar uw kind met plezier kan verblijven. Uw kinderen verblijven bij Op d’n Dijk in een voormalig landarbeiderswoning uit de 18e eeuw. De boerderij bevind zich aan de rand van een prachtig natuurgebied. Als het mooi weer is kunnen de kinderen hier heerlijk ravotten. Bij onze gastouderopvang nabij Waspik kan uw kindje op een unieke plek zichzelf gaan ontwikkelen.

Laat uw kindje opgroeien in een omgeving met persoonlijke aandacht

Natuurlijk wilt u als ouder dat uw kindje met plezier naar de opvang gaat. Alleen u wilt ook graag dat uw kindje zichzelf persoonlijk gaat ontwikkelen. Bij Op d’n Dijk is er altijd persoonlijke aandacht voor uw kindje. Iedere dag zorgen wij ervoor dat er persoonlijke aandacht is voor de ontwikkeling van uw kind.

Daarnaast wordt uw kindje iedere dag opnieuw door een vertrouwd gezicht opgevangen. Dit is natuurlijk prettig voor uw kind. Uiteraard kunnen we helemaal naar wens kijken welke opvoeding bij uw kind past. De begeleiding is ook nog eens volledig pedagogisch verantwoord. U weet zo zeker dat uw kindje goed zit bij een gastouder in Waspik.  

Benieuwd of we plek hebben? Neem direct contact met ons op!