Kinderopvang Sprang-Capelle

Kinderopvang Sprang-Capelle | Op d'n Dijk

Kinderopvang Sprang-Capelle

Kinderopvang in Sprang-Capelle kan grootschalig bij een kinderdagverblijf. Maar helaas zijn hier vaak veel kinderen. Er is bijvoorbeeld geen persoonlijke aandacht voor uw kindje. De ontwikkeling van uw kindje kan hierdoor achterblijven. Terwijl uw kindje juist op jonge leeftijd gestimuleerd kan worden om z’n talenten te ontwikkelen.

Bij Op d’n Dijk krijgt uw kindje wel de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Wij vangen kinderen op in een knusse omgeving waar alle tijd en ruimte is.

Laat uw kindje verblijven in een knusse kinderopvang Sprang-Capelle

Persoonlijke aandacht voor uw kindje is belangrijk. Ieder kindje is uniek en het is belangrijk dat er aandacht op maat is. Ik kijk persoonlijk welke talenten of vaardigheden uw kindje nog verder kan ontwikkelen. Uiteraard stimuleer ik dit spelenderwijs tijdens de opvang.

Ondertussen verblijft uw kindje in een prachtig gerestaureerd 18e eeuw landarbeiderswoning. De woning ligt aan de rand van een natuurgebied waar veilig buiten gespeeld kan worden. In dit prachtige gebied mag uw kindje zich met veel plezier verder gaan ontwikkelen.

Spelenderwijs vaardigheden leren

Bij kinderopvang Op d'n Dijk in Sprang-Capelle kunnen de kinderen spelenderwijs vaardigheden leren. Elke dag worden er maximaal vijf kinderen opgevangen. Hierdoor is er voldoende tijd voor ieder kind. Kinderen vanaf 0 tot en met 4 jaar zijn van harte welkom in de opvang. In overleg kan er ook naschoolse opvang geregeld worden. Dankzij onze flexibele instelling kan u altijd in overleg zelf bepalen wanneer u de kinderen komt brengen of halen.

Ontdek de voordelen van een gastouder!

Bij onze kinderopvang in Sprang-Capelle ontdekt u direct de voordelen van een gastouder. U merkt meteen dat er persoonlijke aandacht is voor uw kinderen. Dankzij de kleine overzichtelijke opvang gaat uw kindje niet onder in de drukte. Maar leert uw kindje wel sociale vaardigheden opdoen en spelen met andere kinderen! Ontdek onze professionele kinderopvang in Sprang-Capelle en maak kennis met onze gekwalificeerde gastouder. Wij helpen u graag bij de opvang en ontwikkeling van uw kind. 

Benieuwd of we plek hebben? Neem direct contact met ons op!