Kinderopvang Waspik

Kinderopvang Waspik

Kinderopvang Waspik - Op d'n Dijk

U zoekt een kinderopvang in of nabij Waspik? Bent u op zoek naar een plek waar uw kindje niet ondergaat in de drukte? Een plek waar er echt persoonlijke aandacht is voor ontwikkeling? Zoek niet langer verder en neem contact op met de kinderopvang Op d'n Dijk nabij Waspik.

Bij Op d’n Dijk draag ik persoonlijk bij aan de ontwikkeling van uw kind. Ieder kindje is uniek en verdient de aandacht om z’n talenten te ontwikkelen. Bij mij krijgt uw kindje de ruimte om z’n sociale vaardigheden te ontwikkelen. Voor ieder kindje maak ik een persoonlijk plan waar we aan gaan werken.

Kinderopvang Waspik met persoonlijke begeleiding

Iedere ouder heeft bepaalde wensen voor z’n kindje. Je kindje heeft bijvoorbeeld bepaalde behoeftes waar aan voldaan moet worden. Misschien heeft je kindje bijvoorbeeld nog wat moeite met zelfstandig spelen. Of loopt de sociale ontwikkeling iets achter. Als gastouder heb ik zowel op MBO als HBO niveau een opleiding in de pedagogiek gevolgd. Dankzij mijn ervaring en opleiding weet ik als geen ander hoe ik een kindje kan motiveren om nieuwe vaardigheden te leren. Spelenderwijs werken we samen aan de ontwikkeling van uw kindje.

Een vertrouwd gezicht is van onschatbare waarde voor uw kindje

Bij een grootschalige opvang wisselen de pedagogische medewerkers regelmatig. Hierdoor heeft uw kindje niet de mogelijkheid om een goede band met de begeleider op te bouwen. Als pedagogisch medewerker snap ik als geen ander dat een vertrouwd gezicht van onschatbare waarde is. Iedere dag vang ik uw kindje op een in een vertrouwde omgeving met ruimte voor ontwikkeling.

Flexibele kinderopvang nabij Waspik

Helaas is uw werk lang niet altijd flexibel en moet u soms uw kindje eerder wegbrengen of later ophalen. Gelukkig zijn wij een flexibele opvang en spreekt u met mij af wat voor u handig is. Het wisselen van de dag is vaak ook geen enkel probleem. De opvang van uw kindje in Waspik kan zo helemaal naar wens geregeld worden. 

Benieuwd of we plek hebben? Neem direct contact met ons op!